CUINA TRADICIONAL CATALANA: DESCOBRINT ELS NOSTRES PLATS ICÒNICS

La gastronomia catalana és un viatge sensorial que ens transporta a través de sabors rics i tradicions culinàries arrelades. En Restaurant Cal Marc, ens enorgulleix compartir l’autenticitat de la cuina catalana, explorant plats icònics que han resistit la prova del temps. Des de les suculentes paelles fins a les delicioses tapes, la nostra cuina reflecteix l’essència mateixa de Catalunya. Coneix Catalunya a través de la cuina tradicional catalana.

UN VIATGE PER LA PAELLA CATALANA: SABORS QUE ENAMOREN

Submergeix-te en l’experiència única de la nostra paella catalana, un plat emblemàtic que fusiona sabors de la mar i la terra. L’arròs absorbeix les aromes de mariscos frescos, pollastre tendre i verdures de la regió. En Restaurant Cal Marc, cada porció és una invitació a gaudir d’una tradició que celebra els ingredients locals i el mestratge en la cuina.

EMBOTITS LOCALS: BOTIFARRA I FUET, UNA DELÍCIA CATALANA

Descobreix l’artesania darrere dels nostres embotits locals, la botifarra i el fuet. Confeccionats amb receptes transmeses de generació en generació, aquests embotits reflecteixen la riquesa de la tradició catalana. En Restaurant Cal Marc, cada mos és una connexió amb el patrimoni culinari que ens defineix.

MARIDATGES PERFECTES: VINS LOCALS I EL MENJAR DE CAL MARC

Acompañar els nostres plats amb vins locals és una experiència en si mateixa. Des de negres robustos fins a blancs refrescants, la nostra selecció acuradament curada realça els sabors de cada plat. En Restaurant Cal Marc, l’art de maridar va més enllà de l’elecció de vins; és una harmonia que eleva cada menjar.

COMPARTEIX LA MÀGIA: ESDEVENIMENTS ESPECIALS EN RESTAURANT CAL MARC

Conoce Catalunya a través de la cuina tradicional catalana. Ja sigui una celebració íntima o un esdeveniment corporatiu, en Restaurant Cal Marc transformem cada ocasió en una experiència culinària inoblidable. Celebra amb nosaltres i descobreix com convertim els moments especials en memòries per a tota la vida.

Vine al nostre restaurant aprovar un immillorable menú del dia

El nostre restaurant ofereix menús del dia exquisits els quals anem canviant. Especialitat en menjar català i tapes, tot casolà.