Beneficis de menjar menjar casolà

 

1. Major control sobre el que mengem

En triar menjar casolà per elaborar el nostre menú, estem triant ingredients reals. Totes les paraules que apareguin a l’etiqueta dels nostres plats les vas conèixer. Per això, tindràs un major control sobre el que menges en comparació amb els productes ultraprocessats que estan carregats d’ingredients, additius i conservants que ens sonen a xinès. A més, com t’hem comentat anteriorment, podràs portar un control més exhaustiu de calories totals per ració (sense haver de pesar el menjar) i de nutrients.

 

2. Ingredients frescos i naturals

El menjar casolà es cuina amb ingredients frescos i naturals. A més, a Cal Marc tenim un compromís amb els nostres clients i oferim ingredients locals i de temporada. L’elecció d’aquest tipus d’ingredients ajuda a disminuir la contaminació i la petjada de carboni, ja que reduïm les emissions de transport i l’energia extra per imitar les condicions temporals en què prosperaria aquest cultiu determinat.

 

3. Sentiràs que tens més energia

Quant comencis amb la teva nova alimentació, basada en menjars casolans variats, ho notaràs en el teu estat físic i anímic. Un menú equilibrat ens permet obtenir tots els nutrients que necessitem, gràcies a les característiques variades de cada plat. Per això, sentiràs que amb el menjar casolà tindràs més energia i podràs passar la jornada sense recórrer a la cafeïna. I com que tot va connectat, menys cansament es tradueix en millor humor.

 

4. Controlaràs el teu consum de sucre

És cert que tots els aliments poc saludables que venen preparats, es caracteritzen per portar entre els seus ingredients grans continguts de sodi que afecten la hipertensió, i per quantitats ingents de sucres afegits. Això sol fer-se per potenciar els sabors de manera artificial. En canvi, el menjar casolà de Cal Marc, en estar fet amb ingredients de primera qualitat, et garanteix un sabor de 10 sense posar en risc la teva salut. Recorda que el sucre afegit no aporta cap tipus de nutrient, són calories buides.

 

5. Estalvi econòmic

Encara que tinguem la incorrecta percepció que demanar el menjar surt més car, és tot el contrari. En tenir els teus plats previstos per a tota la setmana, vas estalviar-te fer una compra excessiva al supermercat, haver de tirar ingredients per sobrepassar la data de caducitat i el pic d’energia elèctrica que utilitzis cuinant.
 
gambas a la plancha restaurante en Reus Cal Marc

El millor menjar casolà amb ingredients de qualitat